Rólunk írták


ILYEN AUTÓKERESKEDÉS IS LÉTEZIK

Többnyire rémtörténeteket lehet hallani az autóvásárlással kapcsolatban, különösen akkor, ha használt autóról van szó. Szeretnék ezért egy olyan példát bemutatni, ami remélem, hogy nem a kivételek közé tartozik.

A figyelmünket az keltette fel a pécsi EU-Autó Kft. iránt, hogy telefonos érdeklődésünkre azonnal elmondták, hogy egy korábban összetört autót néztünk meg a hirdetésben, de a keletkezett hibákat kijavítottak. Mivel több kereskedéssel is beszéltem abban az időben, jó összehasonlításom volt arról, hogy mennyire feldicsérik egyes kereskedések még a kifejezett roncsokat is. A kezdeti bizalmatlanságunkat ez a fajta őszinteség kíváncsisággá változtatta és az ország másik végéről elutaztunk Pécsre.

Mivel úgy alakult, hogy az autót kipróbálni már nem volt módunk, ezért a kereskedés tájékoztatása alapján döntöttünk a vásárlás mellett. Rendkívül hitelesnek ítéltük ugyanis azt, amit és ahogyan elmondtak. Rövid egy héten belül azonban kiderült, hogy vélhetően a korábbi balesetből adódóan komoly szerkezeti gondok vannak a futóművel, amit több szerviz is megnézett, de nem könnyen és egyértelműen megállapítható hibáról volt szó.

Felhívtam a kereskedést, hogy problémánk van az autóval. Cser Zoltán üzletvezető megnyugtatott, hogy a gondot orvosolni fogják és ez nekünk nem fog egy fillérünkbe sem kerülni. Így is történt, a hiba kijavítását követően a kereskedés a megadott számlaszámra azonnal átutalta a javítás költségét.

A mi történetünk alapján bátran merem ajánlani mindenkinek a pécsi EU Autó Kft.-t. Őket pedig arra biztatnám, hogy a jövőben is tartsák meg ezt a fajta korrekt üzleti mentalitást.


Cegléd, 2011. szeptember 14.

Demkó Csaba


használt autó, minőségi használt autó, garanciális használt autó, használ autó, autófelvásárlás készpénzért